13. - 29. 6. 2009


22. 6. 2009
V sobotu se na speciální výstavě v Kunraticích sešlo 20 švýcarských honičů. Vypravila jsem se na ně podívat s Dorotkou a s foťákem. Počasí bylo docela příjemné, jen s troškou deště. Po výstavě byla ještě bonitace, na kterou bylo přihlášeno devět psů, mezi nimi i naše Audrey Lady Dorotte, která nám udělala největší radost, na výstavě obdržela výborný 1, CAC a bezchybně prošla i bonitací. Moc gratulujeme! Amélie Lady Dorotte byla výborná 2, hned za sestřičkou Audrey. Adélce bylo vytknuto, že je příliš hubená a Aron při měření na hladké, mírně nakloněné podložce silně protestoval (Dorotce by se taky určitě nelíbila, připomínala by jí stůl u veterináře). Aronek nedůvěřoval panu rozhodčímu a ten mu vytkl plachou povahu. Je to škoda, protože mu to moc slušelo a byl krásně předvedený, v pohybu i v postoji. Holt neměl svůj den, ale příště bude jistě skvělý, jako byl už kolikrát.
K vidění bylo mnoho krásných psů, které si všechny můžete prohlédnout zde - na rajčeti.
Vítězky tříd: Audrey Lady Dorotte vpravo

Amélie Lady Dorotte

Na průběh výstavy dohlížela maminka Dorotka




19. 6. 2009
Sledujeme, jak štěňátka z vrhu B povyrostla v 10. týdnu, nové fotky v galerii Bibinky, Bereniky a Bondyho, moc děkujeme.
Zítra se těším na setkání s berňáčky a se svými štěňátky z vrhu A na speciální výstavě v Praze - Kunraticích!
Byla obnovena rubrika Štěňata.
Bibi s beránky

Berenika

Bondy



15. 6. 2009
Dorotka měla opět možnost pohrát si se svými štěňátky, protože nás přijeli navštívit pražští majitelé s Brunem a Barbarou. Děkujeme za nové fotky Beneátky a Bondyho. (Fotky všech čtyř štěňátek v galerii.)
Přidáváme také fotky z další úspěšné výstavy Atreye Lady Dorotte, z polské Racibórze, kde získal ocenění V1, CWC a Nejlepší pes. Moc gratulujeme!
Bruno

Beneátha

Barbara

Bondy

Atrey na Národní výstavě psů Racibórz v Polsku



14. 6. 2009
Včera jsme byli také s naší malou Agnes konečně na výstavě. Jeli jsme na národní výstavu psů do Klatov, bylo velké horko a berňáčci šli bohužel jako poslední. Posuzoval pan rozhodčí MVDr. František Šimek, který o všech nedostatcích i přednostech každého psa promlouval k publiku. Okolo kruhu bylo hodně diváků a k vidění bylo také dosti zklamání i slz, protože pan rozhodčí byl přísný. Bylo často slyšet hodnocení nejen velmi dobrá ale i dobrá a tituly vůbec nedostávali všichni vítězové tříd. Proto jsme se trochu obávali, ale zbytečně. Naši berňáčci se panu rozhodčímu líbili. Pan Šimek kladl důraz na předvedení a tak jsme se všichni v prostorném kruhu hodně naběhali, ale dopadli jsme pěkně. Agneska se tedy v pohybu moc nepředvedla, protože se jí v tom horku nechtělo pořádně rozeběhnout, přesto se líbila a dostala hodnocení výborná 1 ve třídě mladých. Její sestře Audrey se zase ,,nezdál" pan rozhodčí, nechtěla na sebe nechat sáhnout a ukázat zoubky. Přitom se mu moc líbila a mrzelo ho, že ji proto nemůže udělit titul a dostala také výborná 1 v mezitřídě. Fotky všech zúčastněných berských honičů na rajčeti - zde.
Agnes s Dorotkou si s námi ještě prohlédly krásné centrum Klatov a nabraly síly v pizzerii. Z velmi pěkné výstavy, výletu do Klatov a setkání s majiteli berňáků jsme měli radost.
Dnes přišla příjemná zpráva z výstavy z Polska: Atrey Lady Dorotte získal výborný 1, CWC a stává se čekatelem na polského šampiona.
Agnes Lady Dorotte v postoji

Audrey Lady Dorotte v pohybu

Na výstavě se sešla matka s dcerou (Audrey vlevo, Dorotka vpravo)

Honičky v Klatovech

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Máme štěňátka bernského honiče - vrh G

Diana Lady Dorotte a její výstavní úspěchy