III. setkání honičů


17. dubna nám počasí přálo, sluníčko svítilo a tak úspěšně proběhlo i naše setkání honičů v pražské Hostivaři. Sešlo se jich opravdu hodně, smečku šestnácti bernských honičů oživil i jeden honič švycký. Nejdříve jsme se společně vyfotili a pak teprve jsme honiče vypustili. Ti se pak proháněli po louce i v lese, vraceli se a zase odbíhali. Majitelé honičů si popovídali, děti pohrály a honiči se pořádně vydováděli. Na sraz přišel i fotograf psů Jan Šimeček, jehož fotkami se budete moci potěšit na mých stránkách příště.
Sešli se tu desetiletí honiči senioři ve výborné formě, i honiči mladí, které čekají letos i první výstavy, měli si tu možnost vyzkoušet předvedení v pohybu i v postoji a já si tak trochu zahrála na rozhodčí a vyzkoušela, jestli na sebe honiči nechají sáhnout od cizího a prohlédout i zoubky. Všichni to zvládli perfektně a tak nezbývá, než jim držet na výstavách palce. Všichni účastníci dostali na závěr pamětní list ze setkání a samolepky.
Přeji hodně radosti s našimi ušatými kamarády a už se těším na další setkání s nimi.
Fotky mojí dcery si můžete prohlédnout na rajčeti - zde (http://vikagnes.rajce.idnes.cz/Setkani_svycarskych_honicu_17._4._2010/)
Účastníci setkání (zleva: Amélie Lady Dorotte, Adéla Lady Dorotte, April Lady Alison, Cecilka Stříbrný permoník, Zorro z Českého lesa, Agnes Lady Dorotte, Bora Od Punkvy, Lord Bencilla, Dorotte Lady Alison, Bibiana Lady Dorotte, Berenika Lady Dorotte, Lenss Moravia Bray, Barbara Haniččina zahrádka, Dorothea Haniččina zahrádka, Bruno Lady Dorotte a Arina z Českého lesa)

Foto Jan Šimeček - Daucus Olaska a Bruno Lady Dorotte

Společné foto



Článek pana Šimečka o našem setkání v červnovém čísle časopisu Planeta zvířat:



Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Máme štěňátka bernského honiče - vrh G

Diana Lady Dorotte a její výstavní úspěchy